Danas za Vas imam jako zanimljivu temu koja je veoma diskutubilna i može se puno o tome da se piše . Pre nego što krenem da vam pričam istinite priče , postaviću vam pitanje :

Da li ste bili u kanđi alavih sponzora ? Ako je vaš odgovor na ovo pitanje potvrdan vreme je da promenite takve ljude i da počnete kvalitetne ljude da pratite .

Mnogo puta svako od nas bili smo u situaciji da vam traži pomoć tuđi član a to je jedan od dokaza da ih samo jure zbog interesa a kada treba da pomognu nema ih nigde  ili ne znaju da vam odgovore .

Alavi sponzori su takvi oni nemaju vremena da svoje ljude edukuju niti da im odgovaraju na pitanja na koja i ne znaju da daju prave odgovore . Tada članovi se nađu u jako teškoj situaciji u jednom teškom krugu iz kog nema izlaza , jer nisu naučili posao niti imaju pomoć .

Članovi koji se nađu u takvoj situaciji oni moraju da traže pomoć od Pere , Mike ili Vere  da ih upute kao i na pitanja da im odgovore .  Oni i dalje povremeno pošalju poruku svom sponzoru/ki , ali i dalje ne dobijaju odgovore .

Kako vreme prolazi sponzori su sve gori i sve više ih nadvladava glad za novcem i moći toliko da su u toj meri prevazišli sve moralne i ljudske osobine da teraju svoje članove samo da ulažu da stalno reinvestiraju . Da , da dobro ste pročitali toliko su daleko otišli da onda kada vide da ne ulažu niti reinvestiraju pišu članovima i pitaju ih : zašto ne reinvestiraš , kada ćeš da reinvestiraš ? Stalno ih teraju da reinvestiraju bez prava da isplate svoj uložen i zarađen novac bukvalno su svoje članove doveli dotle da novac vide samo na monitoru od računara da ih zamišljaju .

A sponzori koji primoravaju da stalno ulažu i reinvestiraju sebe hvale ’’ DA SU NAJBOLJI SPONZORI’’ . Da je samo to ima još , šta rade sponzori ? Zamole članove da im kupe suhomesnate proizvode i da im donesu kući oni jadni urade . Šta se tada dešava ? ne dobiju novac za tražene proizvode već im kažu poslaću ti na balansu pare . Niko nije glup on/a pošalje on/a uloži i opet je taj koji zarađuje . Pored toga , oni se guraju vlasnicima sajtova ne bi li dobili još benifitete ili još novca . Da mogu dali bi i dupe za dolar sve za pare .

Bila je jedna situacija vezano za ICU kompaniju .Ptala jedna kao što vidite na slici a ona ne zna odgovor već mora da pita menadzera .

Ona i dalje ne ume da daje odgovore već je uporna da zgrabi a da objasni ne ume .

Sledi dalji nastavci razgovora za icu .

Kao što iz priloženog vidite ne ume ni da objasni a kamoli da nauči nekog nešto .

Ako sponzoru odgovara samo jedan sajt , jer za skuplji nema novca da uloži onda referalima brane da ulažu u druge kompanije novac jer tamo nema zarade a za par trenutaka naprave nalog i šalju tim istim što su im rekli da nema zaradu da bi uložili preko njih . Članovi , šta će ? odrade kako im sponzor kaže , jer misle da im misle dobro .

Sponzori i na radnom mestu stalno rade da bi našli potecijalne žrtve od kojih će da zarade brdo para .Onda kaad ih zgrabe više ih ne puštaju a niti ih uče jer ništa ne znaju . Alavost i bezobrazluk nikad kraja , jer sponzorima samo je nova u glavi nema mesta za lepu ljudsku reč niti prijateljstvo .

Šta određeni mentori misle o svojim članovima i šta se desi kad ih član provali ?

Dragi sponzori naučite sledeće od malih ljudi :

Smisao je u nama dragi sponzori !

Moć i novac nam ne mogu dati sreću ako je nemamo u sebi. To i jeste mali trik života ili možda te neke sile koja je sve ovo stvorila. Da nam zamaže oči sa svim tim vizuelnim dražima i lepotama i skrene nam pažnju sa onog što je u sustini esencija dobrog osećaja. Ok, neću reći dobrog ali mogu sa sigurnosti reći boljeg. Jer idealno ne postoji. Opet ćete se pitati , zašto ne postoji? Odgovor je da je to jednostavno tako. Postoji crno i belo, gore i dole, plus i minus, i cela priroda je bazirana na tome.

No, da ne skrećem sa teme, ono što je većini malo poznato je da novac i moć ne donose taj bolji osećaj već samo prividno zadovoljenje, udar adrenalina koji nakon nekog vremena nestane i onda se u nama opet pojavi onaj naš osnovni osećaj koji je u stvari ono što jesmo. I to je ono što nam nisu baš govorili, ni učitelji, ni roditelji ni ostali ljudi. Stoga se može reći da je pravi smisao u nama a ne oko nas, ne u moći, ne u novcu i materijalnom bogatstvu. Već samo u nama!

Ima i lepših stvari od novca, samo ih treba otkriti .

Neka posebna formula za sreću ne postoji. Sreća je dosta individualna i zavisi od nas samih, naših gena, okoline i mnoštva drugih stvari. Ali jedno je sigurno, a to je da možemo makar pokušati da učinimo nešto. Možemo se uzdići iznad te želje za bogatstvom, slavom i moći i to će biti dovoljno da dobijemo više energije i vremena da se posvetimo sebi, prirodi, našim osećanjima a ne trkom za materijalizmom. I kad se sva ta energija koja je bila zarobljena u toj novčanoj težnji oslobodi, primetit ćemo kako život ima i mnogo lepših stvari od direktorske stolice zvanom sponzor .

Kao što vidite nije sve u novcu već u ljudima a onda kada ih zbog svoje pohlepe za novcem izgubite onda I novac imaće manju vrednost a tada biće kasno  . Do sada ste imali 300 referala a već sutra možete ostati bez ijednog zbog svoje pohlepnosti za novcem .

Dragi alavi sponzori , došlo je vreme da i sebe promenite kao i svest o novcu kao vidom moći ili će vaši referali menjati Vas .

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *