Blogger

Kako napraviti blog ?

Pre nego što krenete da kreirate tj. da pravite blog morate da osmislite temu o kojoj želite da pišete .Zatim je veoma bitno , da li želite da drugima izložite svoje znanje . Znam da velika većina ne voli svoje znanje da prenosi pa čak smatraju da je glupo učiti druge , da treba znanje dati samo osobama koji to i plate . Smatram da je to pogrešno, treba ljude i besplatno učiti a ne samo naplaćivati svoje znanje .
Svaki čitalac želi nešto novo da sazna o nekoj temi, nešto korisno , sam čitalac na taj način stekne neko mišljenje o blogeru , o autoru, na osnovu toga sam čitalac se sa njim upozna . Bloger svojim blogom predstavi sebe i svoj rad . Tada čitalac može da stekne utisak da je bloger veoma stručan pa čak šta više možda ga i angažuje za neko stručno pisanje ili ga profesionalno angažovati . Daću vam jedan primer, zamislite neko od Vas ovo čita i tako pomisli da je autor ovog bloga veoma stručan za tu oblast koju želi da prezentuje javnosti , Isplatimi se da angažujem autora ovog bloga da mi napravi veoma efikasnu prezentaciju . U slučaju da radim sam sajt, tada moj posao neće biti toliko efikasan niti moj rad tražen .
Takođe, veoma bi dobro bilo da postavite nekome reklamni baner na stranici sa strane u sidebar-u i to naplatite.

Kada krenete da napravite blog osmislite temu o kojoj želite da pišete, kakve slike ili video sadržaje želite . Članak koji ste pisali mora da bude veoma koristan drugim ljudima .

Kada ste osmislili temu, tada možete da odradite regristraciju . Vaš blog možete da postavite na već postojeći sajt , koji ima regristrovan domen i regristrovan hosting .
U slučaju da nemate svoj sajt a želite da postavite vaš blog na sajtu Vi možete potpuno besplatno da postavite na blogger. com .

Počnite već danas da zainteresujete ljude vašim pisanjem i ko zna možda budete poznati bloger .