Business Toolbox – Sve o sajtu

Ovo je najbolji sajt koji će zauvek da traje i trajaće , ali većina nas je zaboravilo na taj sajt a ima i onih koji ga i dalje reklamiraju i rade . Ovde je jednokratna uplata od $25  sa prvim članom Vi ste ulog povratili a sa još jednim ste i zaradili . Prvo objasniću vam , kako da se regristrujete ? sledi slika :

Prvo napravite nalog putem sledeće internet adrese :

http://www.BusinessToolbox.com/draganabatinic

Da bi ste odradili kako treba regristraciju kliknite kao na slici :

1

Nakon toga pojavljuje se polje gde morate vaše podatke da upišete od  emaila do lozinke .

1

Klikom na create account Vi ste se uspešno regristrovali , ali proverite vašu email poštu da dovršite verifikaciju klikom na plavi link .

Čestitam vam sada se član Busness Toolbox kluba . Sada možete da se ulogujete u gornjem desnom uglu naazi se polje da se ulogujete kao na slici ispod .

1

Tada ulazite na vaš nalog .  Ovde se zarađuje po binarnom sistemu popunjavanje matrica a ovde svaka matrica ima 6 mesta a vama treba samo dva čoveka . Vaša dva kada dovedu svoja dva Vi ste zaradili $100 . Crveno polje ste Vi a plavi vaši direktni članovi a žutu su indirektni članovi pa pogledajte sledeću sliku :

1

Ovde ima spilover a zamislite samo ako imate vredne članove kakav ste tada napravili posao . Vi ste našli dva člana , vaša dva direktna člana našli po dva člana i tako u nedogled sa popunjavanjem prve matrice ulazite u sledeću koja košta $50 . Uz pravilan rad i edukaciju i Vi ćete imati više od $100 mesečno .

Pri regristraciju  na 2. koraku obavezno da isključite opciju $39 monthly i da uključite samo opciju od $25 na desnoj strani gde piše business centers .

Platni procesori: Paypal, Payza i BitCoin.

Dokaza zarada ima i ovo je posao samo za vredne i ozbiljne . Za sva dodatna pitanaj , tu sam da vam pomognem .

Više o sajtu na videu :

 

►► Odlični rezultati primene na FB STRATEGIJE! ◄◄

Vrlo su mogući sa najboljim BTB timom na BALKANU!

Ne treba vam predhodno znanje niti neke tajne marketinga! Samo dobra volja!

Uskoro dodaću još mnogo toga na mom sajtu o najboljem sajtu za zaradu .