Domeni

Šta znači domen ?

Domen potiče od engleske reči Domain to je ime tj web adresa nekog sajta . Svi mi imamo svoju adresu stanovanja pa tako isto i sajt mora da ima svoju adresu .

Domen nastavci ili ekstenzije

Ekstenzije mogu da budu veoma različite . Postoje veoma popularne internacionalne kao što su .com, .org, ili net .
Vaše je da izaberete neki od ponuđenih domena .
Kako da izaberete domen, kako da proverite dostupnost nekog domena ?

Jako je bitno da izaberete ime domena , a domen možete dati ime po vašoj firmi ili po vašem imenu . U slučaju da ne možete da se odlučite za ime domena mi smo tu da vam sa našim timom osmislimo ime po kom ćete biti unikatni i prepoznatljivi . Ime domena predstavlja delatnost čime se firma bavi

Svaki domen se zakupljuje na godinu dana tj jednom godišnje plaćate za domen .

Vi možete da regristrujete domen kako nacionalnih (.rs, .co.rs, .org.rs, .срб…) tako i internacionalnih domena (.com, .net, .org…),zato vam nisu potrebni jako puno papiri a svakako plaćanje je veoma lako i jednostavno , možete da platite vašom online karticom ili preko Paypal u samo par koraka .
Mi ćemo vam pružiti neograničenu pomoć u transferu i pri preusmeravanju domena . Kod nas vam je obezbeđenja maksimalna zaštita podataka samog vlasnika domena.
Ako želite da vašu firmu ili posao predstavljate samo na našem tržištu tada je najbolje da izaberete .RS i .СРБ radi lakšeg pronalaska vašeg sajta .
Svakako izaberete od ponuđenih domena :
.RS i .СРБ – Važi za sve korisnike i nema veze da li ste pravno ili fizičko lice
.CO.RS i .ПР.СРБ – za pravna lica i preduzetnike to je uglavnom za poslovne korisnike
.ORG.RS i .ОРГ.СРБ – za neprofitne organizacije
.EDU.RS i .ОБР.СРБ – za škkolske ustanove
.IN.RS i .ОД.СРБ – samo za fizička lica
Pošaljite nam poruku koji domen želite .
Na vama je da odlučite koji domen želite da koristite a na nama je da to u rekordnom roku završimo . Neka sajt bude jedinstven . Neka sajt bude ogledalo Vas i vaše firme .