Fotor – Napravite baner

Ako želite da vaš baner za neki sajt koji reklamirate da bude drugačiji Vi možete da napravite svoj baner bez ljudi koji su profesionalci u svom poslo a njih morate dobro da platite .Čak i sliku možete da napravite po svojoj volji . Ovde vam ne treba nikakvo znanje niti veštine a vaši baneri izgledaće profesonalno . Dodavajte slova , menjajte pozadinu , dodavajte stikere , podešavajte osvetljenje i razne druge mogućnosti .

Link : https://www.fotor.com/app.html#/design/7fdb6610-b832-11e7-8c04-891e43e71f5c/template

Izgled sajta .

U import možete da izaberete neki vaš baner pa da ga ovde samo malo doterate . U edit novo uređivanje a u collage uređujete slike ako imate 4 slike u jednu ih spojite .a desing izgled pozadine . U open otvorite neku svoju sliku . Kao što vidite možete da podelite na društvene mreže ili da nadogradite nalog .

Kada kliknete na collage otvori vam se polje kao na slici ispod i možete da dodajete .

Ja sam odabrala aristic collage . Sa leve strane imate dodatne opcije i kada završite sačuvate klikom na save .

Moja slika .

Kada kliknem na download ja preuzimam sliku i mogu da reklamiram . Ovaj program ima puno mogućnosti kao što i sami možete da vidite . Ovde sam vam objasnila ukratko a na vama je da malo istražite i da sami isprobate . Svakako javite mi vaše utiske ili sliku mi pošaljite da vidim i vaš rad uz pomoć ovog super programa .

Za sva dodatna pitanja , stojimm vam na raspolaganju .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *