Jolly5pro – blog vesti vlasnika sajta

Ovde biće objave vlasnika sajta od novijeg do starijeg datuma . Od danas imate sve novosti i putem našeg bloga .

20.11.2017.godine
Novosti za isplate :
Zbog brže i efikasnije isplate uvodimo nova pravila:
1. Isplata će se vršiti jednom mesečno, max za isplatu bice $800
2. Do 01.12.2017. bice onemoguceno trazenje novih isplata, a već zatražene isplaćivaćemo svakodnevno
3. Od 01.12.2017. do 15.12.2017.godine mocicete da saljete nove zahteve za isplate, i ti zahtevi bice realizovane od 16.12.2017. godine .

Video za novosti u vezi isplata za one koji ne vole da čitaju poslušajte :

15.11.2017godine
VLASNIK APELUJE DA MENJATE LOZINKE
Proteklih nekoliko dana pojedini članovi su signalizirali da im je neko menjao broj računa za isplatu na nalogu Pro .
Nakon svih provera koje smo odradili ustanovili smo da članovi koji su se žalili rade i jedan drugi sajt (neću da imenujem koji, znaju članovi sami) i da su na tom sajtu koristili istu lozinku i isti user. Sa tog sajta admini su zloupotrebili njihove podatke i ušli na njihov jolly nalog, menjali broj računa, čak su pokušali da povuku novac .
Ovim postom želim da poručim Jolly članovima da nikada ne koriste istu lozinku i isti user na svojim jolly nalozima, ukoliko su to uradili apelujem da odmah promene svoje lozinke, ovo savetujem i ostalim članovima.
13.11.2017.godine
Kako započeti biznis sa malom investicijom i osigurati sebi sigurnu budućnost? To je pitanje koje svi ljudi postavljaju sebi često. Na kraju većina nikada ne skupi hrabrost da uloži u budućnost , jer se bori kako da preživi sadašnjost . Jolly programi vam nude da budućnost uzmete u svoje ruke .
Pitate se: kako? Tako što ćete prvo postaviti sebi cilj  i tako što ćete svu svoju pozitivnu energiju usmeriti ka tom cilju . Kao što smo već najavili u narednom periodu desiće se mnoge pozitivne izmene koje će našim članovima osigurati ”kako sadašnjost tako i budućnost” .
Finansijska stabilnost je svakom čoveku bitna , ali postoje i druge stvari na koje treba misliti na vreme , kao što su zdravstveno osiguranje , penzijsko osiguranje . Sa svakim članom biće sklopljen ugovor (zbog toga je potrebna verifikacija svakog naloga) i na osnovu tog ugovora moćiće da isplaćuje svoju zaradu .
Prilikom isplate svake vaše zarade biće plaćeni svi porezi i doprinosi i Vi ćete vaš novac dobijati preko vaših banaka na vaše račune. Samim tim zaposleni će imati veće osnovice za penziju , dok nezaposelni ovim dobijaju kako penzijsko tako i zdravstveno osiguranje . Vaš novac biće prikazan kao prihod , što vam pruža mnogo dodatnih mogućnosti  npr. u kreditnom birou imaćete veće prihode i kada budete želeli da podignete neki kredit (mada vam to neće trebati) vaš kreditni biro biće mnogo jači i moći ćete da podignete više novca .
Na svim ovim izmenam se radi, i nadamo se da ćemo uspeti da sve završimo do kraja ove godine i da Novu godinu počnemo sa svim ovim najavljenim novinama.
Takođe, želim da vam najavim nastavak live prezentacija za Xpander. U prethodnom periodu nismo odžavali prezentacije, čekali smo da se završi update i izmene na sajtu, sada kad smo to priveli kraju krećemo opet sa prezentacijama. Ujedno smo naš tim pojačali sa novim ljudima, koji će pomoći da svim zainteresovanim ljudima približimo Xpander što više. Prva velika prezentacija biće održana u Nišu sredinom decembra , na koju ste svi pozvani , zatim nastavljamo dalje u ostalim gradovima Srbije , Makedonije, Hrvatske, Bosne i u svim drugim zemljama u kojima već postoje članovi, ili nas pozovu potencijalni članovi . Možete slobodno da na našim prezentacijama dovodete sve vaše prijatelje, rođake koji žele da čuju i upoznaju se sa projektom koji će svim svojim članovima sigurno promeniti budućnost u pozitivnom smislu.
08.11.2017.godine
Poštovani članovi ,
molim za malo vaše pažnje , doneo sam sledece odluke koje ce vaziti od sutra 9.11.2017, i to:
1. Depoziti i reinvest se ne primaju iz razloga popunjenog limita u narednih 8 nedelja ,
2. Isplata ce biti realizovana svakom članu koji zatraži u visini zadatog maximuma po zatraženoj isplati ,
3. Svi članovi moraju da dostave dokaze o identifikaciji ( fotografija pasoša, lične karte, vozačke dozvole), dokaz adrese stanovanja na ime registrovanog člana (račun o režijskim troškovima, gas,struja,voda,fiksni telefon, mobilni telefon),
4. Svako ko sumnja u Jolly Pro i poredi ga sa Hyip sajtovima odrediću rok u kojem može da zatraži svoj depozit nazad , isti će mu biti vraćen i nikada više neće moći da postane član ni jednog Jolly programa . Ukoliko pokuša da zloupotrebi dokumenta bliskih rodjaka nalog će biti brisan iz evidencije bez povracaja novca ,
5. Depoziti i isplate u bliskoj budućnosti vršiće se vašim karticama ili na tekući račun firme .
6. Jolly Pro zadržavaće deo isplate i plačaće porez na dobit , dokaz o plaćenom porezu biće na uvid .
7. Na početnoj strani sajta postojaće online chat gde će članovi postavljati pitanja i dobijati odgovore.
Dok ta opcija ne zazivi jedine osobe za kontakt su Dragana Djuric i Nenna Bjela, ni jedna druga osoba nije ovlascena da daje bilo kakve informacije, email za korespodenciju je : info.jolly5pro@gmail.com.
NAPOMENA : Stavka 3. 5. i 6. primenjivace se od trenutka programskog implementiranja u sistem.
07.11.2017.godine .
Isplate se odrađuju poslednja 24 sata intenzivno, čak smo krenuli sa isplatama dan ranije u nedelju kako bi postigli , međutim definitivno se ne može postići i realizovati sve zatražene isplate . Nastavlja se sa isplatama dok se ne isplate svi članovi , jedino što neće svi dobiti isplatu u ponedeljak . Članova je sve više i biće sve sporije i sporije za isplate .
AdvCash ne daje API-cod za masovnu isplatu . Taj cod služi za isplacivanje samo na jedan klik . Ukoliko na Payeeru postoji takva mogućnost – API cod , prebacicemo sve isplate na Payeer .
Obaveštenje o tome biće blagovremeno objavljeno ovde u grupi .
Hvala vam na paznji.
30.10.2017.godine
Vesti za isplate :
Moram da Vas obavestim da od danas u Jolly5pro vaze druga pravila vezana za isplate , zbog nedostatka vremena a da ne bi bilo kašnjenja isplata . Da potsetim u Jolly.VIP isplate se traže od ponedeljka do četvrtka a isplaćuje se svakog petka . Od ovog trenutka isplate za Jolly5pro možete tražiti od utorka do petka a isplate će biti jednom nedeljno svakog ponedeljka .
Tako je dan za isplatu petak za Jolly VIP a ponedeljak za Jolly5pro. Sve isplate do sad zatražene poništavaju se i od sutra (utorak) tražite ponovo isplate do petka za sve te zatražene isplate, isplata biće u pondeljak.
Još jednu novinu uvodimo u Jolly PRO za sada, a kasnije i za Jolly VIP, a to je da će visina isplate zavisiti od vašeg reinvesta i investa. Što znači da u Jolly PRO neće biti ograničenja do 200$ nedeljno, nego će biti u zavisnosti od reinvestiranja i investiranja ili određeni procenat (koji ćemo naknadno objaviti) što bi moglo nekim članovima da bude i 400$, ili 500$ pa cak i 1000$ nedeljno isplata, ali nekima može da bude i 100$. Ovo sam dao ko primer o detaljima ćemo kasnije kad se ovo impolementira u sistem.
05.10.2017.godine
Problemi članova sa virusima .
Poštovani ,
Mnogi članovi su se žalili da im antivirus prijavljuje Jolly5pro kao virus . Sajt nema virus  korisnik već ima inficiran racunar, i šta god da prevuče preko interneta taj virus inficira ili lažno prikazuje viruse .
Preporuka je da očistite vaše računare od virusa i malwera. Na ovom linku možete da proverite da li ima virusa :