Jolly5pro – blog vesti vlasnika sajta

Ovde biće objave vlasnika sajta od novijeg do starijeg datuma . Od danas imate sve novosti i putem našeg bloga .

22.01.2018.godine

Uskoro: Jolly5pro i kako ce se kupovati paketi

Paketi u jolly5pro kupovace se preko sajta jolly5stock.
Svaki paket je aktivan 4 ciklusa (jedan ciklus traje 30 radnih dana).
Kupovina paketa podrazumeva kupovinu i skidanje fotografija sa naseg sajta. 1$ predstvlja jedan poen.
Kupovinom paketa dobijate pravo da u roku od 40 dana skinete fotografije. U koliko zelite i narednih 40 dana da skidate fotogradije dobijate kupon kojim mozete da skinete fotografije. Svakih 40 dana mozete da produzite ugovor na jos 40 dana, a za svaki ugovor dobijate kod u vrednosti od 50% poena od vrednosti vaseg osnovnog paketa.
Sta dobijate od paketa osim skidanje fotografija i zasto bi povecavali pakete:
– Na osnovu paketa mi garantujemo otkup fotografija 25% od vaseg aktivnog paketa.
– Imacete aplikaciju preko koje ce te slati nama fotografije, rezoluciju odredjuje aplikacija na osnovu vaseg mobilnog telefona, takodje mozete slati i fotografije koje su uradjene fotoaparatom, vektorske fotografije, fotografije radjene u photoshopu itd. Nasi moderatori vrsice proveravanje i odobravanje fotografija i na osnovu odobrenih fotografija vrsice se isplata na vas bankovni racun ili crypto wallet.
Svako ko se loguje u jedan od jolly programa dobice kod kojim ce se registrovati u jolly5stock. Svi jolly programi bice povezani sa jolly5stock.
U Jolly5pro postoje paketi u iznosu od 100$ (10 fotografija), 200$ (20 fotografija), 300$ (30 fotografija), 400$ (40 fotografija), 500$ (50 fotografija), 1000$ (100 fotografija), 1500$ (150 fotografija), 2000$ (200 fotografija), 2500$ (250 fotografija), 3000$ (300 fotografija), 3500$ (350 fotografija), 4000$ (400 fotografija), 4500$ (450 fotografija), 5000$ (500 fotografija)
6000$ (600 fotografija), 7000$ (700 fotografija), 8000$ (800 fotografija), 9000$ (900 fotografija), 10000$ (1000 fotografija).

Primer: Ako vam je prvi paket 1000 poena, kao nas lojalani clan nakon 30 radnih dana dobijate kod od 500 poena i za naredni ugovor od 40 dana moze da povecate Vas paket na 1500 poena i tako povecate Vasu osnovicu za otkup fotografija. Osnovni paket od 1000 poena, imate pravo da obnovite 4 puta i povecate osnovicu od 25% mesecno za otkup Vase fotografije. Svaki ugovor traje 40 dana i dobijate ukupno 4 ugovora od 40 dana. Nakon toga vasi poeni prelaze na mining sajt za rudarenje kripto valuta.

16.01.2018.godine 

Poštovani članovi,

Kao prvo moram sa ogromnom dozom sreće da Vas informišem za jedan veliki projekat koji pokrećemo preko naše Turističke agencije, radi se o zakupu jedne nedelje u apartmanima koji su u vlašnistvu nase turističke agencije koju otvaramo u sklopu naše kompanije. Startujemo sa apartmanima koje se nalaze u Bugarskoj – Bansko i Sunčev breg. Za nekih 20-tak dana okvirno pokreće se prelaunch za sedmodnevni zakup u ovim apartmanima, a svakako imaćemo nove ponude apartmana ne samo u Bugarskoj nego u čitavom svetu. Cena zakupa jedne nedelje je 3000 eura sa uračunatim PDV-om. Radi se o sledećem:
Zakupljujete 7 dana godišnje u jednom od apartmana, ugovor o zakupu je na 20 godina. Šta time dobijate ?
Uskoro pokrećemo 2 nove platforme. Na jednoj platformi zakup apartmana će ići preko MLM-a u binarni sistem gde ćete zarađivati preko Binarnog sistema, a drugi sajt je booking za naše apartmane i 5000 aprtmana u čitavom svetu.
Takođe, moćićete da vaš  zakup apartmana ponudite preko našeg bookinga, a da Vi koristite 7 dana u bilo koji apartman bookiran preko našeg booking sajta uz malu doplatu .
Na ime troškova održavanja vašeg zakupa imaćete doplatu u iznosu od 150-180 eura po apartmanu . Svako može da poseduje koliko hoće nedelja u toku jedne godine u roku od 20 godna. Možete da zakupite 20 nedelja godišnje, deo tog zakupa možete da prodajete preko bookinga, a deo možete da koristite za svoje potrebe . Ako želite da koristite druge apartmane iz naše ponude na booking sajtu sa minimalnom doplatom , moćićete da iskoritite 7 dana . Ostale apartmane iz ponude na bookingu plaćate po punoj ceni .
Plaćanje zakupa za apartmane biće omogućeno delom u eurima (dinarima) a delom jolly coinom .

U narednom periodu očekuju nas izmene u vezi isplate zarada i investiranja u Jolly5Pro i Jolly.vip.

Isplate će zavisiti od procenta investiranja ili reinvestiranja u prethodnom ciklusu (ciklus je 30 radnih dana u jolly5pro i 45 radnih dana u jolly.vip) . Zavisno od toga koliko novca investirate/reinvestirate proporcionalno tome moćićete da tražite isplatu . Neće više biti tačno određen limit za isplatu već će to biti određeni procenat . Zahtev za isplate moćićete da pošaljete nakon svakog završenog ciklusa . Referal comision sa ove izmene raspoređuje se na sledeći način  : 50% od ostvarene provizije dobijate na Available Balance , 50% na obavezan reinvest, ovaj depozit kreće odmah , odnosno od prve naredne srede .
Depoziti više neće biti vremenski neograničeni kao što je to bio slučaj do sada . Jedan depozit moćiće da zarađuje određen broj ciklusa u Jolly5Pro (primer ciklusa), nakon toga prelazi u Jolly5-mining , gde takođe nastavlja da zarađuje kroz rudarenje kriptovaluta .
Kao što već znate deo novca u Jolly5-miningu se odvaja i odlazi u binarni sistem koji vam donosi dodatnu zaradu .
Svi depoziti koji su stariji od 14 meseci u Jolly5Pro bice prebaceni u Jolly5-mining.
Zbog svih ovih navedenih izmena, koje programeri rade , još uvek nismo u mogućnosti da pustimo opciju za slanje novih zahteva za isplate . Kada oni završe svoj deo posla moćićete da tražite isplate po novim pravilima .
Hvala svima na strpljenju i saradnji !

20.11.2017.godine
Novosti za isplate :
Zbog brže i efikasnije isplate uvodimo nova pravila:
1. Isplata će se vršiti jednom mesečno, max za isplatu bice $800
2. Do 01.12.2017. bice onemoguceno trazenje novih isplata, a već zatražene isplaćivaćemo svakodnevno
3. Od 01.12.2017. do 15.12.2017.godine mocicete da saljete nove zahteve za isplate, i ti zahtevi bice realizovane od 16.12.2017. godine .

Video za novosti u vezi isplata za one koji ne vole da čitaju poslušajte :

15.11.2017godine
VLASNIK APELUJE DA MENJATE LOZINKE
Proteklih nekoliko dana pojedini članovi su signalizirali da im je neko menjao broj računa za isplatu na nalogu Pro .
Nakon svih provera koje smo odradili ustanovili smo da članovi koji su se žalili rade i jedan drugi sajt (neću da imenujem koji, znaju članovi sami) i da su na tom sajtu koristili istu lozinku i isti user. Sa tog sajta admini su zloupotrebili njihove podatke i ušli na njihov jolly nalog, menjali broj računa, čak su pokušali da povuku novac .
Ovim postom želim da poručim Jolly članovima da nikada ne koriste istu lozinku i isti user na svojim jolly nalozima, ukoliko su to uradili apelujem da odmah promene svoje lozinke, ovo savetujem i ostalim članovima.
 
13.11.2017.godine
Kako započeti biznis sa malom investicijom i osigurati sebi sigurnu budućnost? To je pitanje koje svi ljudi postavljaju sebi često. Na kraju većina nikada ne skupi hrabrost da uloži u budućnost , jer se bori kako da preživi sadašnjost . Jolly programi vam nude da budućnost uzmete u svoje ruke .
Pitate se: kako? Tako što ćete prvo postaviti sebi cilj  i tako što ćete svu svoju pozitivnu energiju usmeriti ka tom cilju . Kao što smo već najavili u narednom periodu desiće se mnoge pozitivne izmene koje će našim članovima osigurati ”kako sadašnjost tako i budućnost” .
Finansijska stabilnost je svakom čoveku bitna , ali postoje i druge stvari na koje treba misliti na vreme , kao što su zdravstveno osiguranje , penzijsko osiguranje . Sa svakim članom biće sklopljen ugovor (zbog toga je potrebna verifikacija svakog naloga) i na osnovu tog ugovora moćiće da isplaćuje svoju zaradu .
Prilikom isplate svake vaše zarade biće plaćeni svi porezi i doprinosi i Vi ćete vaš novac dobijati preko vaših banaka na vaše račune. Samim tim zaposleni će imati veće osnovice za penziju , dok nezaposelni ovim dobijaju kako penzijsko tako i zdravstveno osiguranje . Vaš novac biće prikazan kao prihod , što vam pruža mnogo dodatnih mogućnosti  npr. u kreditnom birou imaćete veće prihode i kada budete želeli da podignete neki kredit (mada vam to neće trebati) vaš kreditni biro biće mnogo jači i moći ćete da podignete više novca .
Na svim ovim izmenam se radi, i nadamo se da ćemo uspeti da sve završimo do kraja ove godine i da Novu godinu počnemo sa svim ovim najavljenim novinama.
Takođe, želim da vam najavim nastavak live prezentacija za Xpander. U prethodnom periodu nismo odžavali prezentacije, čekali smo da se završi update i izmene na sajtu, sada kad smo to priveli kraju krećemo opet sa prezentacijama. Ujedno smo naš tim pojačali sa novim ljudima, koji će pomoći da svim zainteresovanim ljudima približimo Xpander što više. Prva velika prezentacija biće održana u Nišu sredinom decembra , na koju ste svi pozvani , zatim nastavljamo dalje u ostalim gradovima Srbije , Makedonije, Hrvatske, Bosne i u svim drugim zemljama u kojima već postoje članovi, ili nas pozovu potencijalni članovi . Možete slobodno da na našim prezentacijama dovodete sve vaše prijatelje, rođake koji žele da čuju i upoznaju se sa projektom koji će svim svojim članovima sigurno promeniti budućnost u pozitivnom smislu.
08.11.2017.godine
Poštovani članovi ,
molim za malo vaše pažnje , doneo sam sledece odluke koje ce vaziti od sutra 9.11.2017, i to:
1. Depoziti i reinvest se ne primaju iz razloga popunjenog limita u narednih 8 nedelja ,
2. Isplata ce biti realizovana svakom članu koji zatraži u visini zadatog maximuma po zatraženoj isplati ,
3. Svi članovi moraju da dostave dokaze o identifikaciji ( fotografija pasoša, lične karte, vozačke dozvole), dokaz adrese stanovanja na ime registrovanog člana (račun o režijskim troškovima, gas,struja,voda,fiksni telefon, mobilni telefon),
4. Svako ko sumnja u Jolly Pro i poredi ga sa Hyip sajtovima odrediću rok u kojem može da zatraži svoj depozit nazad , isti će mu biti vraćen i nikada više neće moći da postane član ni jednog Jolly programa . Ukoliko pokuša da zloupotrebi dokumenta bliskih rodjaka nalog će biti brisan iz evidencije bez povracaja novca ,
5. Depoziti i isplate u bliskoj budućnosti vršiće se vašim karticama ili na tekući račun firme .
6. Jolly Pro zadržavaće deo isplate i plačaće porez na dobit , dokaz o plaćenom porezu biće na uvid .
7. Na početnoj strani sajta postojaće online chat gde će članovi postavljati pitanja i dobijati odgovore.
Dok ta opcija ne zazivi jedine osobe za kontakt su Dragana Djuric i Nenna Bjela, ni jedna druga osoba nije ovlascena da daje bilo kakve informacije, email za korespodenciju je : info.jolly5pro@gmail.com.
NAPOMENA : Stavka 3. 5. i 6. primenjivace se od trenutka programskog implementiranja u sistem.
07.11.2017.godine .
Isplate se odrađuju poslednja 24 sata intenzivno, čak smo krenuli sa isplatama dan ranije u nedelju kako bi postigli , međutim definitivno se ne može postići i realizovati sve zatražene isplate . Nastavlja se sa isplatama dok se ne isplate svi članovi , jedino što neće svi dobiti isplatu u ponedeljak . Članova je sve više i biće sve sporije i sporije za isplate .
AdvCash ne daje API-cod za masovnu isplatu . Taj cod služi za isplacivanje samo na jedan klik . Ukoliko na Payeeru postoji takva mogućnost – API cod , prebacicemo sve isplate na Payeer .
Obaveštenje o tome biće blagovremeno objavljeno ovde u grupi .
Hvala vam na paznji.
30.10.2017.godine
Vesti za isplate :
Moram da Vas obavestim da od danas u Jolly5pro vaze druga pravila vezana za isplate , zbog nedostatka vremena a da ne bi bilo kašnjenja isplata . Da potsetim u Jolly.VIP isplate se traže od ponedeljka do četvrtka a isplaćuje se svakog petka . Od ovog trenutka isplate za Jolly5pro možete tražiti od utorka do petka a isplate će biti jednom nedeljno svakog ponedeljka .
Tako je dan za isplatu petak za Jolly VIP a ponedeljak za Jolly5pro. Sve isplate do sad zatražene poništavaju se i od sutra (utorak) tražite ponovo isplate do petka za sve te zatražene isplate, isplata biće u pondeljak.
Još jednu novinu uvodimo u Jolly PRO za sada, a kasnije i za Jolly VIP, a to je da će visina isplate zavisiti od vašeg reinvesta i investa. Što znači da u Jolly PRO neće biti ograničenja do 200$ nedeljno, nego će biti u zavisnosti od reinvestiranja i investiranja ili određeni procenat (koji ćemo naknadno objaviti) što bi moglo nekim članovima da bude i 400$, ili 500$ pa cak i 1000$ nedeljno isplata, ali nekima može da bude i 100$. Ovo sam dao ko primer o detaljima ćemo kasnije kad se ovo impolementira u sistem.
05.10.2017.godine
Problemi članova sa virusima .
Poštovani ,
Mnogi članovi su se žalili da im antivirus prijavljuje Jolly5pro kao virus . Sajt nema virus  korisnik već ima inficiran racunar, i šta god da prevuče preko interneta taj virus inficira ili lažno prikazuje viruse .
Preporuka je da očistite vaše računare od virusa i malwera. Na ovom linku možete da proverite da li ima virusa :