Jolly5xpander-JollyCoin ICO

JollyCoin ICO Initial Coin Offerings, poznate takodje i kao ICOs je kriptovaluta verzije finansiranja širih narodnih masa i deo je kripto sveta koji će najverovatnije ovde da ostane. To je jedna od najlakših i najefikasnijih metoda za finansiranje projekata i za redovne korisnike koji bi investirali i projekte u kojima vide vrednost. Initial Coin Offering je događ aj koji se obično proteže u periodu od nedelju dana ili više i koji svima pruža mogućnost kupovine token-a u zamenu za utvrđene kriptovalute kao sto su Bitcoin (BTC) ili Ether (ETH).
U ICO moze biti određen cilj ili limit za finansiranje projekta, što znači da svaki token ima unapred određenu cenu koja se neće menjati tokom Initial Coin Offering perioda, što takođe znači  da je snabdevanje token-a statično.
Takođe, je moguće da ima statičko snabdevanje sa dinamičnim finansiranjem cilja u koje će se distribucija token-a  vršiti u skladu sa dobijenim sredstvima, a to znači da što više sredstava projekat dobije, to će veća cena token-a biti.
U ovom trenutku je previše rano da bi diskutovali hoće li Ico imati statično ili dinamično snabdevanje, tako da ćemo se samo fokusirati na činjenicu da će JollyCoin biti razvijen i široko korišćen od strane svojih korisnika, pridošlica i onih koji ga podržavaju,nakon javnog pokretanja.
JollyCoin je internet valute koja omogućava instant, skoro pa besplatno, plaćanje svakome u svetu. JollyCoin poseduje brže transakcije, vremenske konfirmacije i poboljšanu efikasnost skladištenja u odnosu na vodeće kriptovalute.
JollyCoin Blockchain je sposoban za veći obim transakcija. Zbog češćh block generacija, mreža podržava više transakcija.
Kako napredujemo u razvijanju mi ćemo se potruditi  da budete uvek obavešteni. Zbog toga nas pratite i uvek bićete u toku sa novim dešavanjima .
19225561_412291472498852_3763258492127551088_n