Jolly5xpander – Objašnjenje

Vlasnik sajta Boško Toni Cvetanovski objasnio je plan rada i strategiju za xpander : 

Hteo sam da vam objasnim kako da obezbedite vama i vašoj porodici bolju budućnost u Xpander ili tačnije redovno mesečno primanje .
Prvo, znam da ste u dosadašnjim poslovima na internetu navikli da zaradite samo u početku i onda da tu zaradu što pre povučete pre nego taj sajt propadne, i ja Vas potpuno razumem i zato fokus dajete na ciklere .
Moram da vam kazem i da vam objasnim da je vrlo važno da gradite svoj nalog preko Xpander M1 pozicija. Dovodite svoje prijatelje u vašu granu, tako ćete brže doći do zarade ili mesečnog prihoda, za one koji hoće da rade pasivno dovoljno je da rade samo dnevni zadatak , s tim što će vaša zarada doći malo kasnije , jer sistem preko forced metode puni vašu granu .
Daću vam jedan primer , zavisi koliki vam je mesečni prihod dovoljan: Ukoliko imate jednu punu vašu poziciju do 6 levela , Vi ste najmanje na Stage 3 . To znači da u vašoj poziciji ima ukupno 126 pozicija . Vaša mesečna zarada ili subscribe kad odbijete izlazni subscribe za tu poziciju ostaje vam čisto svakog meseca , svakih 30 dana zarada od 0.175 btc ili trenutno 320$ . Ako ste pasivni ulagač u Xpander-u dobićete članove u vašoj grani , jer se sistem puni redom i to brzim forsedom , ali u svakom slučaju mnogo brže kada sami dovodite svoje prijatelje i tako punite svoje pozicije .
Na primer : dovedete 10 prijatlja na vaš referal link . Kada vaši prijatelji reinvestiraju u pozicije u Xpander M1 , kao i vi svako od njih da reinvestira i uplatu po 10 pozicija od 0,03 btc, te pozicije idu kod vas i pune vašu granu . To znači da već možete zarađivati svaki mesec najmanje po 10×0,175 btc ili ukupno 1,75 btc ili svaki mesec vaša plata bez i jednog dana kašnjenja i šefa iznad glave zarađivaćete po 3200$ svakog meseca, vaša mesečna zarada vremenom biće sve veća.
Nadam se da ste me razumeli . Odgovor na pitanje: “Zašto neće pasti Xpander?” – to  je zato što imamo proizvode , digitalne proizvode , uskoro kreću svaki mesec proizvodi koji će puniti i vaše ciklere i vaše pozicije . Proizvodi će biti softveri , editori, on-line 3D igrice . Sve to kreće uskoro i sve će biti povezano sa Matrix pozicijama i ciklerima . Naše usluge će koristiti i target grupe koje se ne bave ovakvom vrstom poslovanja , ali će ubrzavati ciklere a samim tim puniće se i pozicije u Xpander-u M1 . Zato ponavljam još jednom , fokusirajte se na pozicije u Xpander M1. Još jedna važna stvar zbog koje je Xpander jedinstven je ta što Admin pozicija ne donosi zaradu adminu nego pomaže članovima za subscribe, da nikad ne uplaćuju dodatni novac za subsribe.
Danas je prvi subscribe a od sutra sretno svima sa isplatama i svima želim dugoročnu zaradu. Danas 19.05.2017 kreću isplate .

Napravite nalog ovde : https://jolly5xpander.com/app#/signup/Dragana984

Fb grupa : https://www.facebook.com/groups/1763933643868032/?fref=ts

Fb stranica : https://www.facebook.com/Jolly5proSupport/

Za sva dodatna pitanja , slobodno me kontaktirajte .