Jolly5xpander – Važne informacije

VAŽNE INFORMACIJE:
Krajnji cilj Xpandera X1 je da se sve pozicije i zarada od pozicija pretvori u JollyCoin, tj u  novu kripto valutu na kojoj već radi tim programera. Proces razvoja i plasiranja coina ima svoje procedure i mi već radimo na njima. Zbog toga ćemo morati da napravimo i izmene u sistemu Xpander X1.
1. Od ovog meseca ukidamo subscribe, stanje na vašim računima biće vraćeno pre skidanja subscribe.
2. 20% vaše ostvarene zarade biće oslobođeno za isplatu ili reinvestiranje po vasem izboru.
3. 20% ostvarene zarade ide u reinvest za nove pozicije, nove pozicije biće raspoređene tako da 50% ide u downline sponzora, 50% u forsed pozicije.
4. 30% ostvarene zarade biće ulozeno u kupovinu jollycoina na ICO
5. 30% ostvarene zarade biće uloženo u opremu za rudarenje jollycoina, na taj način mi ćemo vršiti rudarenje umesto Vas, i tako će svi članovi moći da učestvuju u tom procesu.
To bi na sledećem primeru izgledalo ovako:
ako ostvarite zaradu od 1btc, moćićete da isplatite 0,2btc. za 0,2 btc dobijate nove pozicije (6 novih pozicija), uvek će biti kupovan paran broj pozicija kako bi moglo da se deli tačan broj koji ide u spilover i forsed. 0,3 btc biće zadrzano na balansu do otvaranja ICO, i 0,3 btc će biti skinuto za rudarenje.
Xpander X2 imaće mesečni subscribe koji će se skidati sa RB. Takođe, biće procenat za reinvest i ostatak zarade ćete moći da isplatite ili reinvestirate po vašoj želji.
Prva ostvarenaa zarada biće reinvestirana u poziciju u Xpander X1, odnosno 0,06btc, koji će se na internom Exhangeru menjati i prebacivati na X1.