Platni procesori -Prezentacija

Onda kada krenete da radite online poslove prvo što će vam trebati je online novčanik , gde ćete vašu zaradu da primate i isplaćujete  . Kada krenete internet marketingom da se bavite to je prvo sa čim ćete se susretati i bez obzira na godine iskustva vama će ovo biti nešto novo i na početku će delovati jako teško i ne moguće , jer ćete imati malih problema oko verifikacije i naćićete se u situaciju da odustanete . Nema odustajanja uz moju pomoć savladaćete sve prepreke .

Šta je platni procesor ?

Ne želim istoriju da pišem i zato ću vam napisati jako kratko. Platni procesor je online novčanik koji služi za primanje i slanje novca i ne samo većina njih daje mogućnost da i sami dodajete novac sa vaše visa kartice .

Takođe , imate online novčanik za kriptovalute i o njima će ovde na mom sajtu biti reči . Na mom blog sajtu imaćete za svaki platni procesor i za kripto valute . Kada su platni procesori upitanju o njima može jako puno da se piše . Žao mi je što nemamo neku grupu koja je kvalitetna pa zato ću ovde da upotpunim i da budete uvek informisani .

Za sva dodatna pitanja, stojim vam na raspolaganju !