Usluge

Bernie web od sada vam nudi i usluge koje ćemo raditi za vas i pomerićemo sve granice . Mi nudimo nekoliko usluga i to sledeće :

Facebook stranica – Ako nemate vremena da objavljute postove bez brige mi smo tu za vas . Dogovor oko vođenja i objava na stranici zajedno se dogovaramo . Mi možemo nedeljno po dva posta da objavimo ili svakog dana sve onako kako vi želite .

Facebook grupe – Reklamiranje po facebook grupama od 10 do 30 grupa .

Takođe , mi možemo da vas sreklamiramo na sve društvene mreže a na vama je da uživate . 

Engleski jezik – Prevodimo sa engleskog i obratno po veoma povoljnoj cenama . Takođe , vršimo edukaciju putem skypa . Vi sa nama imaćete volju da učite i imaćete još veću želju za daljim usavršavanjima .

Makedonski jezik – Prevod na srpski /Engleski i obratno .

IPTV– Želite da imate kvalitetnu TV listu koja ne koči i radi bez greške. Javite se za više detalja .

Video editovanje i snimanje kreativnog videa sadržaja – Imate sajt ili facebook stranicu , ali nemate zanimljiv video . Ne brinite , jer tu smo za vas na vama je samo da nam kažete , kakav video želite ? a mi ćemo da ga sprovedemo u delo . Pored snimanja , mi vaše video snimke možemo editovati i dodatno ulepšati .

3D video – Pravimo 3d videa i naši voditelji mogu govoriti više od 10 jezika . Ako želite na engleskom , mađarskom ili španskom jeziku . Vaši klijenti ima da budu očarani vašim 3d videima .

Sve nove usluge biće dodate vremenom . U slučaju da imate nekih znanja a nemate sajt javite se da se dogovorimo oko saradnje . Cene za sve gore navedene usluge biće uskoro istaknute a za sada samo smo želeli da vas upoznamo sa našim uslugama .

Za sva dodatna pitanja , stojimo vam na raspolaganju .