X100k – kako kupiti poziciju ?

Verovatno da već i sami znate da ovde glavnu ulogu igraju brzi prsti . Mnogi me pitaju , šta su to brzi prsti ? Objasniću vam na malo smešan primer : ako vam devojka kaže da dođete odmah na unapred dogovoreno mesto i Vi zakasnite ona odmah nađe drugog . Još bolje imate sekundu da odete u neku prodavnicu i da kupite 5 namernica za sekundu a ako to ne uspete Vi ste ostali da čekate do narednog puta . Znam da ovi navedeni primeri nemaju veze sa sajtom, ali suština je u tome ako ste kupili u sekudi ili u minutu Vi ste zaradili istog dana cilirali i zaradili $1000 . Mnogi ne žele da uđi i ulažu ovde , jer ne razumeju , kako sajt radi ? ali dok god ne ulože nikad neće ni shvatiti rad ovog odličnog sajta . Moj savet uložite i naučićete o sajtu sami korak po korak naravno uz pomoć vašeg sponzora i naše grupe . Slike su nove , ali za buduće kupovine pratite grupu i svakako webinare ne propuštajte . Da bi ste kupovali morate prvo dodati novac a nakon što ste dodali novac kupujete tako što izaberete Purchase Positions koji se nalazi sa leve strane 8 po redu kartica .
pozicija 1
Obeležite poziciju npr Scavenger 3 potvrdite kupovinu na Click Here to Purchase .
pozicija 2
Nakon toga morate opet da potvrdite kupovinu .
pozicija 3
Uspešno ste kupili poziciju a vaša pozicija će se pojaviti nakon 30 minuta . Ovako svi kupuju , kako kupuju lojalni ? pa sada sledi pod pitanje, šta je lojalan član ? (ovo pitanje stalno me članovi pitaju ) . Lojalan član je onaj član koji plaća redovno članstno koji iznosi $7 . Da li mora redovno da kupuje članstvo ? svako ima pravo da plaća i ne plaća članstvo zavisi šta Vi želite ako želite među prvima da kupite poziciju onda ćete redovno plaćati članstvo Vi ubacite $34 i sistem sam skida . O tome ćemo nekom drugom prilikom da vam bolje objasnim da Vas sada ne zbunjujem . Lojalni članovi kupuju tako što kliknu progress check list koji se nali ispd vašeg imena u desnom uglu .
pozicija 0
Zatim kliknete na gumb Scavinger 3 ili tada šta će već da bude kupovina .
pozicija 4
Da ne zaboravim , gde možete da vidite vaš redni broj pozicije ? Odaberim na Members menu otvaraju se podmeniji pa kliknite na My Matrix Positions onda odaberite poziciju koju ste kupili npr scavenger series pa scavenger 3 Vi u matrix id je vaš broj .
redni broj pozicije
Neke slike nisu mi baš ispale onako kako sam želela , ali se nadam da ste ukapirali , kako se kupuju pozicije ? . Ako ni nakon ovolikog pisanja niste ukapirali rad onda je problem u vama ne u meni .
Niste član a vreme je da nam se pridružite klikom na sledeći baner .
baner

Ni na jednom sajtu nećete nikada zaraditi $1000 kao ovde u to budite uvereni .