Your Smart Profit – Informacija o sajtu

Dragi posetioci bernie web sajta , ja sam prevela sa Your Smart Profit  sajta sve što vi treba da znate o našem najboljem programu . Takođe , znam da ima google prevodilac na sajtu , ali kao što znate da google loše prevodi . Nadam se da ćete biti zadovoljni sa prevodom .

Napravite nalog ovde : https://yoursmartprofit.com/ref/Petar984

Ako pažljivo pročitate naše informacije o sajtu  , Vi ćete videti da vam ne treba još jedan matrix sistem da se pridružite ili da ih radite .

 • YSP Trading
 • Matrix
 • Cash Links
 • Procesori .
 • Your Smart Profit je online reklamna platforma sa implatiranim trejding paketima i matrix planovima koji su dostupni širom sveta .
 • Mi nudimo našim članovima konkuretne pakete za oglašavanje da voze vrući saobraćaj na svojim web stranice .
 • Your Smart Profit ima inovatni pristup u svojim matrix planovima i reklamne cene koji mogu obogatiti vaš prihod .
 • Jedinstveni dizajn za ubrzavanje pozicija i nagrađuje napore članova .
 • YourSmartProfit’s ”SUB Matrix” je naš osnovni matrix
 • Matrix je bazirana na ‘’SUB’’ da stvara masovni spilover uz pomoć svih članova .
 • ”SUB Matrix” –dostupan za $20 .

Kada kupite ‘’SUB MATRIX’’ i neko napravi kupovinu nakon vas Vi  ćete dobiti jednu $2 poziciju u ‘’SUB MATRIX lvl1’’  i nakon toga svakih 72 sata nove pozicije $2 biti stavljenje u ‘’SUB MATRIX lv1’’ automatski za vas . Minimalno 10 pozicija za svaki ‘’SUB kupljen’’ .

Zašto ‘’minimum 10 pozicija ?

Zato što je minimum 20% svih zarada ( 10% od YSP trejding ) ide na Re-purchase Balance a od  tog balansa sistem će nastaviti sa kupovinom pozicije $2 ‘’SUB MATRIX lvl 1’’ svakih 72 sata nakon dodavanja dodatnih 10 pozicija . Imajte na umu da će Repurchase Balance biti korišćen samo od platnog procesora koji ste koristili  za kupovinu ‘’SUB MATRIXA’’ .

Ako ste kupili ‘’SUB MATRIX’’ pozicije iz svih 3 platna procesora sve Repurchase Balance biće korišćena za dodavanje novih $2 pozicija svaka 3 dana .

 

 • Naš pametni Re-purchase pravila , Cash linkovi (PTC) i naš trejding će dati dodatni izvor prihoda za naše članove i ubrzati kupovinu i cikliranje .

YSP trejding

Digitalna valuta i tržište akcija je spremno za eksplozivan rast  a trejding ’’YourSmartProfit’’ obezbeđuje sigurno odredište za iskorišćavanje mogućnosti  . Da bi ste učestvovali u kripto & fiat valutnoj trgovini vi ne morate da naučite ’’ kako to da radite sami ?’’samo kupite jednu ili više YSP trejding paketa i svi ste postavljeni za mesečni prihod .

Naš tim će učiniti teži deo i vi ćete početi da primate mesečnu zaradu 30-og dana (+2 sata ) nakon kupovine trejding paketa .

Naravno , mi ćemo napraviti profit takođe i taj profit  će biti korišćen za poboljšanje YSP-a i povećati stabilnost u narednim godinama da osiguramo zaradu za duže vreme .

Ne zaboravite  matrix pozicije koje dobijate sa svakom kupovinom trejding paketa  to je još jedan način za vas da napravite dodatni prihod i svaki novi matrix pozicija pomera napred ceo YSP matrix sistem .

Proverite ostatak YSP informacija da bi ste videli potencijal i bićete zapanjeni .

$25 – Osnovni trejding paket

 • Vi dobijate mesečni prihod od $10 koji  traje 12 meseci .
 • Sa svakom kupovinom Osnovnog Trejding paketa vi ćete dobiti poziciju u’’matrix5’’ u vrednosti od $5 .
 • Potrebno vam je $3 mesečna članarina pre kupovine ’’YSP trejding paketa’’.

$250 – VIP trejding paket

 

 • Vi dobijate mesečni prihod od $100 koji traje 12 meseci .
 • Sa svakom kupovinom VIP trejding paketa vi ćete dobiti poziciju u ‘’matrix 50’’ u vrednosti od $50 .
 • Vi morate prvo da imate ‘’YSP osnovni trejding paket’’ da bi ste bili u mogućnosti da kupite naš VIP trejding paket .

 Masivne ‘’bonus’’ mogućnosti za lidere i naše članove koji preduzimaju akciju i oglašavaju ( rade na ) YSP sistem da ostvare više zarada . To znači NEVEROVATNI SPONZOR BONUS do 5 nivoa dubine iz našeg matrix sistema .

Mi takođe imamo neverovatne matrix planove za praćenje .

‘YSP 1”sa besplatni  ”X1”
”YSP 2” sa besplatni  ”X2”
”YSP 3” sa besplatni  ”X3”
”YSP 4” sa besplatni ”X4

”Clicker’s Chance Matrix’ – Napravljen isključivo za članove koji nemaju sredstva za kupovinu pozicije ‘’ sub matrixa ‘’ .

Recite svima o YSP i reci im da naporno radi na tome da postignu stvarnu finansijsku slobodu .

UJEDINJENI … Mi MOŽEMO UČINITI TO .

Lucky Jackpot

Pre nego što počnemo objašnjavati planove matrixa Your Smart Profit mi moramo pomenuti naš nedeljni ‘’Lucky Jackpot’’u kojem članovi mogu zaraditi novčane nagrade , matrix pozicije i kredite za reklamiranje itd .

Vi ćete biti u mogućnosti da zaradite nedeljni jackpot kartu bez ikakvih troškova za vas za obavljanje neke jednostane reklamne zadatke .

Naravno . vi ćete biti u mogućnosti da kupite jackpot karte takođe . Ako želite , cena je samo $1 po karti .

Molim vas , redovno proverajte vaš mejl ili ‘’datoteku’’ u zvaničnoj facebook grupi za informacije o novim zadacima Jackpot-a za tekuću nedelju .

Mi mislimo da će naš nedeljni Lucky Jackpot pomoći će velikom broju članova ( koji nemaju sredstva za kupovinu matrix pozicija ) dobijaju jednu ili više matrix pzicija  kroz to i istovremeno će pomoći u napredovanju pozicija drugih članova .

Svaki član je dragocen za nas i mi se uvek trudimo da damo šansu za dodatnim zaradama i ‘’malima’’ takođe .

P.S.

Ponekad rezervisana sredstva za nedeljni jackpot koristiti za naše reklamne kampanje i preskočićemo Jackpot za tu nedelju .

Matrix

Matrix članarina

Vi ćete dobiti poziciju u matrix članstva  automatski kada kupite $3 pro članstvo ( nadogradnja naloga ) i putem tog matrixa Vi dobijate šansu za više zarade i nove pozicije u YSP sistemu .

Matrix 5

Matrix 5 ( zajedno sa matriksom  50 ) je napravljena da daju Matching Bonuses za sponzore , 5 nivoa duboko , osim zarade i nove matrix pozicije koje možete dobiti kroz nivoe .

Svaki ‘’YSP’’osnovni trejding paket će vam dati jednu dodatnu poziciju u ‘’Matrix 5’’ da bi postao nezavistan od direknih kupovina pozicija M5 . Pro nadogradnja od $3 je potrebno da bi mogli kupiti Matrix 5  .

Matrix 50

Samo pogledajte sliku Maatrix 50 ispod da vidite sve ono što vi možete dobiti kada vaše pozicije cikliraju kroz nivoe …iznova i iznova ponovo .

Svaki ‘’YSP’’ trejding paket će dati još jednu dodatnu poziciju u ‘’Matrix 50’’ da bi postala nezavisna od direktnih kupovina pozicije M50 .

Vi morate da imate pziciju u ‘’Matrix 5’’ da bi ste bili u mogućnosti da kupite ‘’Matrix 50’’

Sub matrix

Sub matrix – je naš osnovni matrix i svaki član treba da kupi Sub matrix da budite u mogućnosti kupiti druge YSP matrix planove ( osim Matrix 5 , Matrix 50 i cikler šansu matrix )  .

Kada član kupi SUB matrix dobiće jednu poziciju od $2 dodata u ‘’SUB 1 nivo’’ matrix-a svakih 72 sata .

Kada se dodaju sve pozicije , potrošili ste 20$ i imate 10 matrix pozicija u sistemu .

Vaš Re-purchase balans se takođe koristi za dodavanje novih $2 pozicija automatski u sistemu da bi se sprečilo nepotrebno držanje sredstva na RB .

Mi preporučujemo svima koji to mogu priuštiti da kupe jednu‘’SUB matrix poziciju .

Zamislite šta može da se dogodi kada 2.000 SUB matrix pozicija ulazi u sistem svakog meseca ( sa postojećim članovima ) …to je 2.000 novih $2 pozicija koji će uneti sistem svakih 3 dana i gurnuti sve napred (20.000 mesečno )…. ZAMISLITE… i razmotrite ono što imate ovde u vašem YSP profil i pratite naše savete .

Genius Matrix

3×1 genius matrix YourSmartProfita je napravljen da ubrza zarade za naše članove i istovremeno daje više novih pozicija u SUB matrix-u  ( što je motor našeg sistema ) i u YSP matrix planvima koji će dodatno popuniti matrix i donosimo stvarno uzbudljivu zaradu za sve vas dugoročno .

Potrebno je samo da razumete YSP sistem i raditi na tome .

Imajte na umu da uvek reinvestirate $10 za novu poziciju GENIUS-a i zadržati profit , svaki put kada  se vaša pozicija ciklira na svakom  od 6 nivoa .

Ako to uradite , ceo sistem će raditi mnogo brže .

Tih $10 ( $60 od svih 6 nivoa ) neće vas učiniti bogatim ako ga vi isplatite , ali će gurati vaše pozicije kroz YSP sistem i dovesti ih u YSP i ’’X’’matrix planove gde su zarade  velike .

Uzmite ovaj savet ozbiljno i raditi ka velikim zaradama , bez obzira na to da li će doći za nekoliko meseci ili nekoliko godina , Vi imate priliku  da zaradite hiljade , stotine hiljada pa i čak i milione dolara u našem sistemu samo budite pametni kao YourSmartProfit .

Sve je povezano u YourSmartProfit .

YSP1 + besplatna X1 .

Kao što možete da vidite na slici iznad  ”YSP 1” Matrix će vam dati ( osim zarada u dolarima i bonusa za sponzore , kada pozicije od vaših referala cikliraju ) besplatne pozicije u ‘’X1’’ , ponovni ulazak u ‘’YSP’1’’ i pozicije u ‘’YSP2’’ , ‘’YSP3’’  , ‘’YSP4’’ i ”Clickers Chance Matrix” (CCM )

Ista stvar se dešava u ostalim planovima YSP matrix-a , jer smo povezali sve njih njih da rade zajedno i da se međusobno guraju .

Ovo je sistem koji nikada neće prestati raditi i donositi profit , ako svi mi radimo na tome i uložimo malo napora u razumevanje .

Shvatite to da biste bili u mogućnosti reći svima o YSP –u , jer svaka nova pozicija u sistemu čine razliku i pomoći ćete nama svima .

YSP2 + besplatna X2 

 

YSP3 + besplatna X3 

YSP4 + besplatna X4 

Vi ćete dobiti sve ‘’X’ matrix planove  ’ besplatno kroz cikliranje ”YSP 1, 2, 3 i YSP 4 . To je jedna od stvari za koje smo mi mislili da će biti veoma profitibilno za naše članove , posebno za za one koji imaju referale , jer su bonusi sponzora ogromni .

Clicker’s Chance Matrix 

Neke druge stvari Vi morate da znate .

$3 Pro članstvo je potrebno za kupovinu pozicije u ’’Matrix 5’’ za kupovinu ’’YSP osnovnog trejding paketa ’’ ili za isplatu zarade . –

– Pozicija u ’’SUB matrix’’ je potrebna za kupovinu YSP1 , YSP 2, YSP 3 ili YSP 4 matrix planove . –

– Dodatnu stvar mi smo učinili da pomognemo celom sistemu je stvaranje ’’admin naloga ’’ .

Sredstva prikljupljena na adminovom računu će biti korišćenja za nove kupovine pozicija od $2 ’’SUB Matrix IVI 1 ’’ , koji će gurati ceo sistem i za PTC oglase , kako bi krisnicima klikova i svim ostalim članovima dali šansu da zarade $0.5 za Clicker’s Chance Matrix (CCM) kupovinu i dobiju gotovo sve ostale YSP matrix planove kroz CCM .

– Još jedna dodatna stvar je ” $ 5 Reserve za Genius Matrix ” koja će ići u nevidljivu 2×1 matricu svaki put ” SUB Matrix lvl 2 ” cikler i svaki druga pozicija  u tom 2×1 matrixu  će dati novu poziciju u Genius Matrix .

Isto se događa i u 3-em nivou , samo rezerva od 5 $ ide u 2×1 matricu za poziciju u ” YSP 1 ”.

To će dodatno pomoći da se ceo sistem pomera brže .

Oglašavanje YSP nije potrebno, ali ako niste totalni početnik  Vi  znate da ne možete očekivati da će se velike stvari dogoditi bez nje .

Dajte sve od sebe  , dakle , mi možemo slaviti novu godinu 2020 i dalje zajedno .

– Vi možete imati neograničen broj referala u vašem downline .

Članarina u PRO

Košta $3 i  traje 30 dana .

Vama je potrebno članstvo u PRO da bi bili u mogućnosti da isplatite vašu zaradu i za kupovinu ’’Matrix 5’’ ili naše trejding pakete .

YSP oglašavanje

Poslovni imenik – Mi trenutno nemamo BD oglase .

Login Ads – These ads are viewed by all members who login to their account on the daily basis

Login Ads –  Ove oglase pregledavaju svi članovi koji se dnevno uloguju na svoj nalog .

PTC oglasi – oglašavanje na plaćeno oglašavanje pomaže pri ostvarivanju ciljanih posetilaca  website / link .

Kako postaviti PTC oglaase na YSP sajtu : http://bit.ly/2hJ4p9z

Baner oglasi – Mi nudimo baner oglase u 3 različite veličine  (125×125, 468×60, 728×90)

Text oglasu – Mi nudimo pakete tekstualnih oglasa .

Solo oglasi – Mi ne dopuštamo Solo oglase u ovom momentu .

PPC baneri – Plaćanje po kliku (PPC) napredna je opcija oglašavanja gde dobijate garantovane posetioce za vasš website /link-ova .


Cash Links (PTC) Novčani linkovi (PTC)

Alat “‘koristi se za povezivanje oglašavača i potencijalnih kupaca. Dostupnost novčanih linkova  zavisi od kupovine  oglasa i oglasima zarađenim kroz Matrix cikliranja .

Platni procesori

Mi trenutno imamo CoinPayments, Payeer, PerfectMoney ( i SolidTrustPay  za kupovinu oglasa ) .

Članovi mogu isplati minimum $5 i maximum $500 dnevno u ovom trenutku ( $3500 nedeljno ).

Vi možete zatražiti isplatu samo jednom dnevno . Sve isplate biće obrađeni u roku od 24 do 48 sati

Ponekad proces isplate biće instant ili veoma brze u toku radnog dana .